2009. május. 14. // Kategória: Általános

A napokban jelent meg egy cikk az Origo Utazás rovatában, melyben megdícsérték az általunk tervezett és fejlesztett www.balaton-apartman.hu oldalt. A cikket a hazai ill. a balatoni on-line szobafoglalási lehetőségekről írták, melyben egy kicsit a térség le van maradva. Természetesen egy ilyen oldal jó működéséhez elengedhetetlen egy jól átgondolt és kivitelezett rendszer, és egy tulajdonos, aki kézben is tudja tartani ill. precízen és pontosan irányítani tudja ezt.

Idzénénk a cikkből:
"A felhasználói - és főleg foglalási - szempontokból talán a leginkább használható oldal a Balaton-apartman.hu, ahol egy kicsit továbbfejlesztették a szállásfoglalást. A foglalás menetéről egyébként részletes, de nem megterhelően hosszú tájékoztatót is olvashatunk egy külön menüpontban."

A teljes cikket ide kattintva olvashatja el.

RSS Subscribe
2009. április. 06. // Kategória: Általános, Újdonságok

"Újszerűség, hatékonyság a településüzemeltetésen" címmel szervezett szakmai konferencián és kiállításon szerepelt cégünk saját standdal 2009. április 3-án Kaposszekcsőn.

Az Európai Únió a 2009-es esztendőt a Kreativitás és Innováció Európai Évének nevezte ki, s élve ezzel a címmel, a szervezők úgy gondolták, hogy nyitnak egy innovációs vásárt, ahol elsősorban olyan eszközöket mutatnak be, melyek településüzemeltetési feladatkörhöz kapcsolódnak.

Informatika és szoftverfejlesztés területre kaptunk meghívást a dombóvári önkormányzattól. Szabó Lóránd Dombóvár Város polgármester nyitóbeszéde után számos előadás hangzott el a rendezvényen. Standunkon számos érdeklődőnek mutattunk be cégünket és fejlesztéseinket. Megtalálható volt asztalunkon rengeteg nyomtatott referencia, ill. egy prezentáció keretén belül mutattuk be online és offline rendszereinket.

Ezúton is szeretnénk megköszönni Dombóvár Város Önkörmányzatának a meghívást.

RSS Subscribe
2009. április. 01. // Kategória: Általános, Újdonságok


Számos munkánkat és egyéb elkészített grafikáinkat a deviantART közösségi portálon is publikáljuk. Az oldal meghatározónak mondható a kreatív szakmában, ahol szeretnénk mi is megmutatni a világnak tudásunkat és szakmaiságunkat.
RSS Subscribe
2009. április. 01. // Kategória: Általános, Egyéb off topic, Személyes, Újdonságok, Új munkákElkészült a várva várt weboldalunk. Nem csak az ügyfeleink várták már nagyon, hanem ugyanúgy mi is. Büszkék vagyunk rá, mivel nagy erőfeszítésekbe és az elmúlt 1 évben sok próbaverzióba került. A jelenlegi oldal számos funkciót tartalmaz, amit reméljük ügyfeleink is díjaznak majd. Ilyen pl. ez a blog is, ahol egy kicsit a kommunikációt próbáljuk elősegíteni jelenlegi és leendő ügyfeleink között. Szeretnénk egy kicsit személyesebbé és barátságosabbá tenni ebben a merev és barátságtalan világban a bemutatkozásunkat. Mivel számos ögyfelünkkel a kapcsolat az évek során jó barátsággá alakult át, ezért ők kiefejezetten élvezni fogják az olvasnivalókat!

Nem csak az új weboldalunk került nyilvánosságra, hanem emellett teljesen új arculatunkat is szeretnénk bevezetni folyamatosan ebben a hónapban. Lehetőség van az oldalon feliratkozni rss hírcsatornánkra is, ahol szinte a blog bejegyzés megjelenésével azonos időben megkapja csatornánkon keresztül híreinket, bejegyzéseinket, újdonágainkat.

RSS Subscribe
1


© Copyright 2009 - GPX Design Studio Kft. - minden jog fenntartva