Minőségi és szakmai elhivatottság
Az internetes tartalomfejlesztés területén próbálunk mindig a kihívásoknak megfelelni, és a legkorszerűbb technológiákat alkalmazni. Ezt a személetet sok esetben nehéz a Megbízói igényekkel összeegyeztetni, de mindent megteszünk annak érdekében, hogy Ügyfeleink elégedetten távozzanak a közös fejlesztést követően.
Ügyfélközpontú szolgáltatások
Cégünket azzal a céllal hoztuk létre, hogy megalakítsunk egy valóban ügyfélorientált és minőségi szolgáltatásokat nyújtó vállalkozást. Partnereink igényeit, elvárásait maximálisan figyelembe vesszük és minden területen képviseljük üzleti érdekeiket. Munkáink és hozzáállásunk által elértük, hogy nem csak régiónkban, és az ország többi területén, hanem már Európa több országában is felfigyeltek ránk. Referenciaállományunk sokrétűsége is ezt tükrözi. Örömmel végezzük munkánkat kis, közép és nagy vállalatok, multinacionális cégek részére is, nem teszünk különbséget cégméret alapján. Minden esetben a konkrét feladatra koncentrálunk, mindig a szükséges időt, energiát fektetjük be.
Nyított szemlélet
Rendszeresen felmerülnek speciális igények, a megvalósításkor törekszünk arra, hogy Megrendelőink igényeit szem előtt tartva, valamint a leendő látogatók elvárásait, és az internetes technológiák sajátosságait figyelembe véve igyekszünk fejleszteni az adott rendszert. Az esetek nagy többségében ez sikerül, ha akadályba is ütközünk, motivál minket a kitűzött célok elérése. 
Csapatépítés

 GrApixx Csapatépítés
Bizonyított tény, hogy a csapatmunka nagyban szerepet játszik egy cég sikerességének fokozásában. Egy vállalat számára sokat jelenthet a munkatársak szaktudása, felkészültsége, azonban a hatékonyság megsokszorozódik, ha az egyes emberek a csapatépítés folyamatában csapattá érnek, és egymást segítve, kreatív hangulatban tevékenykednek a cég sikerének érdekében. Ehhez járul hozzá a csapatépítő tréning.
www.csapatepites.com

Szerver üzemeltetés
GrApixx Hosting
Logikus lépés az online megjelenés után, hiszen az tud a legjobban kiszolgálni egy weboldalt, aki készítette, ő ismeri az optimális körülményeket. Szervereinket folyamatosan fejlesztjük, hogy a munka gördülékeny menetét, és ezzel ügyfeleink nyugalmát a legmodernebb háttér biztosítsa.
Cégünk az alábbi szolgáltátásokra fókuszál, de egyéb kiegészítő szolgáltatásokban is készséggel állunk rendelkezésre:
© Copyright 2009 - GPX Design Studio Kft. - minden jog fenntartva